Дубінський – гудбай! “Слугу народа” виключили з фракції

01.02.2021 19:26   -

Скандально відомого нардепа Олександра Дубінського виключили із парламентської фракії “Слуга народа”. Про це повідомляє УП.

За виключення Дубінського віддали свої голоси 198 членів фракції, 29 – проти, 19 – не голосували.

Повідомляється, що слова Дубінському на засіданні не давали – нащо слухати чергові дурниці, якщо всі вже їх чули і читали. Звичайно, Олександр Дубінський не погодився із таким рішенням своїх колег і назвав це “маніпуляціями”. Чомусь Дубінський вважає цей крок несправедливим і необгрунтованим, зазначивши, що його виключення є комусь корисним.

Це не те що голосування, це чистий фарс… Ви розумієте, що пройдені всі червоні лінії фракцією, ми побачили справжні обличчя політичних акторів і в Офісі президента, і в українському парламенті. Ми прекрасно розуміємо, що це – маніпулятивний результат, який був необхідний конкретним людям для отримання конкретних дивідендів, саме політичних, і для вирішення своїх власних проблем”, – прокоментував виключення нардеп.

Нагадаємо, що Олександра Дубінського було додано у санкційний список уряду США, після чого він отримав проблеми з візитами до деяких країн та своїми рахунками у банках. США звинувачують Дубінського у сприянні поширенню російської пропаганди, що мала вплив на президентські вибори в США у 2020 році.

Хоч раніше Дубінський сміявся над санкціями, тепер, очевидно, йому не до сміху.

Раніше Дубінський відреагував на внесення його в санкційний список обуренням, назвавши такі дії наслідком “доносов шабунят”.

Касательно «санкций». К сожалению, ложные доносы шабунят и всех остальных подобных аферистов, по поводу, якобы моей связи с Деркачем, временно, в силу объективно сложной ситуации в США, позволили коррупционным паразитам реализовать очередную аферу. В очередной раз заявляю о том, что я никогда не вмешивался в выборы в других государствах, в том числе и американские выборы и никогда не имел отношения к обнародованию или прочим подобным действиям так называемых плёнок Порошенко-Байдена“, – написав тоді Дубінський у Фейсбук.

Мер Дніпра Борис Філатов раніше назвав Дубінського маріонеткою Коломойського і людиною, що не має своїй позиції, виконуючи замовлення олігархів.

Как вы обратили внимание, я не злорадствовал по поводу введения против него американских санкций, возможного исключения из фракции и удаления его аккаунта на Ютубе. Но теперь, наверное, всё-таки выскажусь. Проблема господина Дубинского в том, что его не существует. Если вы помните, то именно я ввёл в политический оборот фразу «говорящая ж@па Коломойского».Так вот, пятая точка не может существовать отдельно от остального организма, также как и любая другая часть тела“, – написав Філатов.