“Проблема пана Дубинського в тому, що його не існує”, – Борис Філатов прокоментував санкції проти “слуги народу”

29.01.2021 10:24   -

Міський голова Дніпра Борис Філатов висловився з приводу накладання санкцій з боку США на народного депутата фракції “Слуга народу” Олександра Дубінського, який неодноразово фігурував у різних політичних скандалах. Санкції, з приводу яких Дубінський спочатку кепкував, тепер доставляють йому все більше проблем – за блокуванням його банківських рахунків слідував іще один удар – заблоковано його канал у Youtube.

За словами Філатова, Дубінський завжди виконував замовлення своїх протеже (зокрема – олігарха Коломойського), а тому цей політичний діяч не є самостійним – він просто маріонетка, що “не має суб’єктності”.

Как вы обратили внимание, я не злорадствовал по поводу введения против него американских санкций, возможного исключения из фракции и удаления его аккаунта на Ютубе. Но теперь, наверное, всё-таки выскажусь. Проблема господина Дубинского в том, что его не существует.Если вы помните, то именно я ввёл в политический оборот фразу «говорящая ж@па Коломойского».Так вот, пятая точка не может существовать отдельно от остального организма, также как и любая другая часть тела“, – написав Філатов.

Мер Дніпра підкреслює, що Дубінський представляє пропрезидентську партію, яка жодних реальних реакцій на санкції з боку США щодо її члена не вчинила. Як довго сам Зеленський терпітиме деструктивний вплив Дубінського в його партії, який відображається і на іміджі президента – питання риторичне. Адже сам Зеленський, як часто буває, воліє мовчати про свої провали та невдачі своєї “команди”.

Можно, конечно, рассуждать, как могла партия власти набрать в свои ряды откровенных подонков, хамов и деструктивных личностей. Которые месяцами её разрушали изнутри, интриговали против коллег и заставили ненавидеть себя полстраны… В истории с Дубинским единственно заслуживает внимание только одно обстоятельство. То, о чем я говорил десятки раз и изо всех утюгов: «Всё, без исключения всё, к чему прикоснётся Беня превращается в тлен и прах: аэропорт, стадион, футбольный клуб «Днепр» и т.д. и т.п.», – вважає Філатов.

Нагадаємо, що на початку січня 2021 року Департамент управління казначейства з контролю за іноземними активами США вжив додаткових заходів проти семи фізичних осіб (українців) та чотирьох суб’єктів господарювання, які, нібито, є частиною пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу, до якої причетні нардепи України Андрій Деркач та Олександр Дубінський.