“В мене почали випадати зуби” – Андрій Антоненко вже більше року перебуває в СІЗО

13.01.2021 10:49   -

12 грудня 2019 Андрія Антоненка, патріота, музиканта, учасника російсько-української війни заарештували за підозрою у підготовці вбивства відомого українського журналіста Павла Шеремета, що сталося 20 липня 2016 року. Йому інкримінували організацію вбивства, яке, за версією поліції, здійснено ним разом з Яною Дугарь та Юлією Кузьменко. За рік прокуратура так і не змогла довести вину підсудних, а весь цей час Андрій Антоненко перебував у слідчому ізоляторі.

Умови утримання Антоненка незадовільні, що позначається на стані здоров’я підозрюваного. Зокрема, Антоненко пожалівся журналістам, що в нього почали випадати зуби.

В мене почали випадати зуби, я навіть із собою їх приніс. Це все наслідки перебування в СІЗО. Тут надається кваліфікована допомога лікарів, але цього замало, потрібні нормальні умови“, – сказав Антоненко.

Прокурор у справі вбивства Шеремета Михайло Тішин 12 січня додав до судового розгляду останні 11 з 26 томів справи.

Наступне засідання у справі відбудеться 19 січня. На ньому суд перейде до дослідження томів.

Нажаль, поки наші патріоти і ветерани без вироку сидять у тюрмах, веселий президент катається на лижах у Буковелі і розказує про свою стурбованість високими комунальними тарифами.