Першотравенськ хоче до Павлоградського району, як і було зафіксовано у початковому законопроєкті адміністративної реформи

22.07.2020 11:36   -
Автор:

Офіційний сайт Першотравенської міської ради повідомляє про позачергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради, яке відбулося 20 липня з приводу звернення до Президента України, голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра, голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка щодо утворення та ліквідації районів. З цього повідомлення можна  дізнатися, що представники інститутів громадянського суспільства одностайно підтримали запропоноване керівництвом міста звернення із аргументами проти доцільності саме такого рішення щодо Першотравенська.

Незадоволення “перенарізанням”  районів виникло через те, що Першотравенськ в останню мить, як ми вже інформували, опинився у додатковому, не передбаченому  початковим проєктом, – Синельниківському.

На думку членів громадської ради, місто має бути закріплене за Павлоградським районом, оскільки історично є частиною Західного Донбасу. Крім того, з погляду логістики перебування міста у складі Павлоградського району є доцільнішим. Про це йдеться у тексті звернення до керівників вищих органів влади.

Текст звернення також було підтримано на засіданні виконавчого комітету Першотравенської міської ради.

Автор – Боніфацій