Націоналісти Дніпра пообіцяли стежити за діяльністю партії Медведчука-Рабіновича

07.08.2018 17:00   -
Автор:

Якщо партія “За життя” у Дніпрі буде використовувати проросійську риторику, то вона отримає адекватну відповідь від місцевого середовища. Про це в спеціальному коментарі інтернет-виданню “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” заявив громадський активіст Кирило Дороленко.
“Партія «За життя» має свій електорат. Воно створювалось, як відстійник регіоналів – правонаступником Партії Регіонів є Опозиційний блок, а партія Рабіновича створювалась для того, щоб ті регіонали, які начебто підтримують проукраїнський напрямок, здавались менш причетними до правління Януковича, їм давали можливість відійти від свого коріння”, розповідає він.
Читайте також: В Днепре патриоты и атошники окажут сопротивление проекту Медведчука, – политолог
Вона, звісно, має свій електорат, медійну підтримку, і ця підтримка з боку Медведчука була дуже потужна і входження його у склад партії було питанням часу.
“Якщо раніше партія «За життя» сприймалась у патріотичному середовищі більш-менш нейтрально, то «Український вибір» Медведчука була реально проросійська організації, яка боролась за вступ України у Митний союз і займалась відвертою антиукраїнською діяльністю. Якщо, звісно, партія змінить вектор і ця риторика буде відверто російська чи завуальовано російська, то «За життя» отримає відповідь від націоналістичного середовища, – наголосив Кирило Дороленко.
Читайте також: Партия Медведчука-Рабиновича в Днепре может стать объектом для атаки, – эксперт