Лікар інспектує аеропорт – Сергій Риженко піариться на тому, про що нічого не знає

17.09.2020 11:25   -
Автор:

Кандидат у мери Дніпра від “Слуги народа” Сергій Риженко вирішив продемонструвати “вищій пілотаж” політичного піару і засвітився на … будівництві в аеропорту. Що робити лікарю в часи епідемії коронавірусу на будівництві – знає мабуть тільки сам Риженко.

Дивно, але сам Риженко на днях жалівся, що хворих на коронавірус багато і дуже важко. А ось уже 16 вересня головний лікар не в лікарні, а на будівництві в аеропорту. Піар важливіший за порятунок людей?

Доречі про аеропорт. Ми вже повідомляли, що в аеропорту Дніпра компанія бізнесмена Олександра Ярославського 2НС Дніпро» розпочала підготовчі роботи до будівництва нового терміналу. Будівництво триватиме щонайменше два роки. Отже Зе-чиновники вже знають, хто буде будувати “новий аеропорт” у Дніпрі – до оголошення результатів тендеру на суму 5,6 млрд грн. Допущені «свої» компанії. «Роботи вже почалися» – рапортують чиновники, а це значить, що ще до оголошення результатів тендеру на будівництво підрядник впевнений у своїй перемозі. Зе-корупція – у всій красі.

На роботах в аеропорту Дніпра також помітили техніку фірми «Автомагістраль-Південь». Схоже, саме вона освоїть величезний бюджет. Компанія давно і потужно заробляє на ремонтах доріг в області, де править близький Коломойському глава облради Святослав Олійник, –  через пов’язаних осіб він володіє скандальної фірмою УПС, яка не вилазить із судів, але вже освоїла більше 3 млрд грн держкоштів «на дорогах».