29% – рейтинг Зеленського падає

17.09.2020 12:39   -

Соціологічна група “Рейтинг” опублікувала результати опитування, проведеного 3-6 вересня цього року.

Результати дослідження свідчать що президент і його “слуги” продовжують втрачати популярність.

68% опитаних вважають, що справи в країні, очолюваній “зеленою командою”, рухаються не в потрібному напрямку, а 63% вважають, що за останні півроку економічна ситуація в країні погіршилась. Більше того, аж 43% респондентів вважають, що далі буде тільки гірше.

Більшість українців (аж 57%) вважають, що причинами проблем у країні є некомпетентність влади. Схоже, тренд на “молодих” і “позасистемних” відходить у минуле. Непрофесіонали з “кварталу” вже достатньо себе показали.

Щодо самого Зеленського, то його діяльністю задоволені всього 35% опитаних, в той час як 57% – не задоволені.

Так само українці не задоволені роботою уряду “зе-команди” (73%) та роботою парламенту, де панує президентська монобільшість (76%).

Щодо самого Зеленського, то аби вибори відбувалися зараз, за нього готові проголосувати всього 29% опитаних. А це вже менше, ніж на президентських виборах у 2019 році – 30,24%. А це означає, що в Зеленському почали розчаровуватись навіть ті, хто повірив йому півтора роки тому.

Більше того, співвідношення рівнів довіри до президента у Порошенка і Зеленського теж не на користь останнього, про що свідчать діаграми “Рейтингу”.