Донецький виш на Дніпропетровщині оголосив початок вступної кампанії

19.11.2014 17:47   -
Автор:

Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського розпочав прийом документів від абітурієнтів. Вступити до лав студентів пропонують усім, хто не зміг цього зробити під час основної вступної кампанії.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Донецький виш, який на початку листопада виїхав з підконтрольної бойовикам території, очікує набрати близько тисячі студентів. Здобути освіту тут можна за рівнями «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр», передбачені також аспірантура та післядипломна освіта. Подати заявку на вступ можна з 18 по 24 листопада. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.
Через ситуацію на Донбасі Донецький виш так і не зміг розпочати вступну кампанію у запланований термін. Наразі університет економіки і торгівлі має більше тисячі місць ліцензійного обсягу. Зокрема, заклад готовий навчати близько 450 першокурсників на бюджетній основі.
Читайте також: Поляки запропонували вишам Дніпропетровщини співпрацю з працедавцями
Загалом, у виші можна здобути освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавра», «Спеціаліста» і «Магістра». Передбачено прийом до аспірантури та на післядипломну освіту. Навчання проводитимуть за денною та заочною формою.
Вступникам пропонують обрати одну з понад 20 спеціальностей. Серед них «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Технології в ресторанному господарстві» та «Готельно-ресторанна справа». Такі фахові напрямки для Дніпропетровщини є унікальними.
Додаткова вступна кампанія у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського триватиме з 18 по 24 листопада. Приймальна комісія знаходиться на базі Криворізького державного економічного технікуму (м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13). Умови прийому майже не відрізняються від вступної кампанії-2014.
Зарахування на навчання відбудеться вже 25 листопада.
Додаткова інформація за телефоном: (050)-592-14-93
Читайте також: На Дніпропетровщині за титул «Студент року» змагаються 143 представники вишів
Як повідомлялось раніше, для забезпечення гуртожитками студентів з Донбасу Дніпропетровщина подала заявку на грант Євросоюзу у розмірі майже 2 млн євро.