Дніпропетровська міськрада перемогла у конкурсі місцевого самоврядування

26.12.2014 14:26   -
Автор:

Дніпропетровська міська рада стала переможцем всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування».
Про це повідомили в департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій міськради, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Перемогу в номінації «Влада та бізнес: сприяння, партнерство» міській раді присудили за створення та впровадження першого в Україні пілотного проекту «Електронний Бізнес-центр». Загалом за першість у номінації змагався 31 проект. Серед учасників конкурсу були представники Харківської, Вінницької, Івано-Франківської, Черкаської та інших областей, зазначають в департаменті.
Читайте також: Депутат горсовета рассказал о многомиллионных долгах Днепропетровска
Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» засновано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Загалом на конкурс цього року було подано 198 проектів з різних міст України.
Проект «Електронний Бізнес-центр» Дніпропетровської міської ради почав працювати на початку 2014 року, він створений для того, щоб полегшити ведення бізнесу підприємцям. Зокрема, на сайті bc.dniprorada.gov.ua. міститься корисна інформація про наради, семінари, курси он-лайн навчання, вебінари, що проводяться для підприємців, там також можна буде обговорити проекти регуляторних актів. Окрім того, на сайті є інформація про умови відкриття об’єктів бізнесу за різними напрямками діяльності, про основні види продукції, що виробляється на підприємствах малого та середнього бізнесу міста тощо, додають в департаменті.
Читайте також: Днепропетровские депутаты не читают бюджет перед принятием?