У Дніпропетровську стартував вже другий передноворічний продовольчий ярмарок

26.12.2014 13:58   -
Автор:

Цього разу він працюватиме 26, 27 та 28 грудня з 7.00 до 17.00 за адресою вул. Дмитра Донського № 2А. Тут виробники зі всього регіону пропонують мешканцям області придбати м’ясо, яйця, ковбаси, олію, борошно, крупи та багато іншої продукції власного виробництва за цінами нижчими за середньоринкові.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«На традиційному передноворічному ярмарку представлена продукція, яка вироблена на ланах і фермах нашої області, від сільгосптоваровиробника. Також беруть участь переробні підприємства. Цей ярмарок дає можливість мешканцям області купувати той якісний продукт, який вироблений аграріями нашої Дніпропетровщини. Щиро запрошуємо всіх. У передсвяткові вихідні кожна сім’я може прийти і купити необхідні продукти до новорічного столу», – зазначив директор департаменту агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища облдержадміністрації Вадим Удовицький.
Для підприємців участь у ярмарках безкоштовна. Товаровиробники мають можливість реалізувати свою продукцію, не сплачуючи оренду за торгові місця та залучити нових покупців. При цьому мешканці області можуть придбати все необхідне до свята за цінами на 10-15% нижчими середньоринкових.
Читайте також: На Днепропетровщине производителям помогут выйти на польские рынки