Бужанський зізнався, що вже другий рік із бюджета виділяються гроші на аеропорт в Дніпрі. Де ж ці гроші?

08.10.2020 17:48   -

Зе-нардеп Максим Бужанський заявив у своєму Телеграм-каналі, що “слуги” вже два роки невтомно “виділяють” (освоюють) кошти на “будівництві” аеропорту в Дніпрі. Cкандальний депутат написав у своєму ТГ-каналі, що зе-влада “другий рік виділяє з бюджету гроші на будівництво нової злітно-посадкової смуги для дніпровського аеропорту“. Заява Бужанського дуже зацікавила спостерігачів: якщо “гроші виділяються”, то де вони?

Як відомо, Зе-влада повністю провалила головний інфраструктурний проект – модернізацію аеропорту в Дніпрі. Всього місяць тому губернатор Бондаренко зізнавався, що коштів на реалізацію проекту, по суті, немає – чиновники збираються випрошувати їх у Раді на 2021 р. Питання з земельними ділянками для будівництва нової злітної смуги досі не вирішене, документація не готова, навіть тендер на проєктування злітної смуги чиновники Зеленського не могли провести з кількох спроб.

З визнання депутата можна зробити висновки: або Бужанський просто не в темі, і “старші слуги” не довірили йому інформацію про свої оборудки (кошти, ймовірно, давно розпиляні, а проект – провалений). Або зе-нардеп підставив своїх “зелених” товаришів, як це модно зараз у “слуг”, і публічно злив інформацію. Або – банально хвалиться і бреше.

Нагадаємо, сам Бужанський, близький до олігарха Коломойського, довгий час “проштовхувався” своїм спонсором як можливий кандидат від Зе-влади на пост мера Дніпра. Однак через низку скандалів, пов’язаних з отруєнням дітей його помічником і звинувачень в домашньому насильстві і зберіганні зброї, у Зеленського відмовилися від ідеї підтримувати Бужанського на виборах.

Від безвиході, кандидатом на пост мера в Дніпрі партія Зеленського висунула чинного депутата від партії Порошенко в облраді Сергія Риженка – головлікаря найбільш корумпованої в Дніпрі лікарні.