Підтримку Бужанського в Дніпрі в партії «Слуга Народу» назвали «фейком»

27.07.2020 19:43   -
Автор:

«Слуги народу» в Києві та Дніпрі продовжують шокувати українців вельми збоченим поглядом на світ, – по всіх усюдах їм ввижаються інтриги і змови. Так, нардеп від фракції «Слуга Народу» Максим Бужанський звернувся в поліцію з приводу власного ж фото з президентом Володимиром Зеленським, які днями з’явилися на сітілайтах в Києві, – повідомляє кореспондент «Наше Місто».

Поддержку Бужанского в Днепре в партии "Слуга Народа" назвали "фейком"

Фотографії із зображенням Бужанського і Зеленського, – типові агітматеріали для «Слуг народу». Подібні «фото з Президентом» є практично у кожного зе-депутата. Їх штампували, немов на конвеєрі напередодні виборів в Раду влітку 2019-го. Так, невідомим “зеленим” кандидатам намагалися додати впізнаваності, завдяки величезному (на той час) іміджу Зеленського. Втім, в даний момент імідж глави держави підупав.

До слова про агітматеріали, – в партії «Слуга Народу» назвали підтримку Бужанського з боку Зеленського фейком. Цілком можливо, – так воно і є. Плакати міг розмістити, як сам Бужанський так і його спонсор, – Ігор Коломойський. Одіозний олігарх щосили прагне висунути Бужанського на вибори мера в Дніпрі, чинячи тиск на президента. Прагне, незважаючи на невтішні дані соціології. Зокрема, зе-депутат не входить навіть до трійки можливих лідерів гонки.

У свою чергу Максим Бужанський заявив, що вже звернувся із заявою в поліцію, а за даним фактом буде порушено кримінальну справу. Втім, в яку саме поліцію звернувся, – нардеп не уточнив. За інформацією ЗМІ, в даний момент народний обранець відпочиває на узбережжі Туреччини. Номер в п’ятизірковому готелі Amara Dolce Vita Luxury він зняв з 24 по 29 липня.