Новий губернатор сформував свою команду

28.04.2015 16:14   -
Автор:

Під час своєї першої прес-конференції на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко розповів про кадрові призначення, які очікуються найближчим часом. Наразі всі кандидатури на посади заступників голови ОДА проходять погодження в Адміністрації Президента та Кабінеті міністрів України.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
Валентин Резніченко зазначив, що майже не змінював команду заступників, яка раніше вже працювала в Дніпропетровській облдержадміністрації
«Глобальних змін не відбулося. Практично всі, хто працював, працюють на місцях. Пані Тимчук я подав на заступника губернатора – керівника апарату. Пан Олійник з нами працює, я б хотів, щоб він був моїм першим заступником», – наголосив він.
Читайте також: Люстратори звернулись до Резніченка щодо звільнення 70% посадовців ОДА
Також на розгляд подані кандидатури Олега Кужмана, який наразі виконує обов’язки першого заступника голови ОДА, та Володимира Пруцакова, який претендує на вакантне місце в сфері ЖКГ.
Крім цього, погодження наразі проходять кандидатури на посади голів райдержадміністрацій Дніпропетровщини.
«За цей місяць ми подали всіх голів районів на підтвердження. Цей процес я почав відразу і ми його пройшли. На превеликий жаль, 4 або 5 кандидатур не погодили. Ми запропонували інші кандидатури. Всі голови райадміністрацій будуть призначені», – підкреслив Валентин Резніченко.
Читайте також: Резниченко о встрече с Вилкулом: «Мне не нужны стычки оппозиционеров и революционеров»