ЗІДАН-ЧЕМПІОН!!! Знову з «Реалом»

17.07.2020 15:10   -
Автор:

“Королівський клуб” 34-й раз став чемпіоном Іспанії з футболу сезону-2019/20.

Зінедін Зідан у перший же свій сезон після повернення на “Сантьяго Бернабеу” привів “бланкос” до золотих медалей. Раніше Зідан приводив клуб з Мадрида до чемпіонства в сезоні 2016/17, також він став чемпіоном у складі цієї команди, будучи гравцем у сезоні-2002/03.

У передостанньому, 37-му турі чемпіонату “Реал” з рахунком 2: 1 вдома переміг суперників з “Вільярреала” і став недосяжним для “Барселони”, яка, до слова, свій домашній поєдинок проти середнячка “Осасуни” з аналогічним рахунком програла.

За тур до фінішу у “Реала” 86 очок, він став недосяжним для “Барселони”, що йде другою. “Барселона” (79 очок) .

Чемпіонство стало 34-м для “Реала”, це – найкращий показник в іспанському футболі. 26 раз (включно з попередніми двома сезонами) чемпіоном ставала “Барселона”, 10 разів – “Атлетіко”, вісім – “Атлетик”, шість – “Валенсія”, два – “Реал Сосьєдад”. По разу чемпіонами ставали “Депортіво”, “Севілья” і “Бетіс”, – повідомляється на «Інтерфакс-Україна».

А в Україні відбувається боротьба за друге місце, адже чемпіон вже визначився – «Шахтар».

“Динамо” обігрує “Зорю”, у важливому матчі у боротьбі за друге місце у 31 турі Прем’єр-ліги здолало луганську “Зорю” з рахунком 3:1 , а “Десна” втрачає шанси на срібло.

Автор – Боніфацій