Спілкуватись у Viber відтепер можна буде з використанням елементів доповненої реальності

01.07.2021 06:17   -

Компанія Rakuten Viber додає лінзи з доповненою реальністю (AR) у Viber завдяки партнерству зі Snap Inc. За допомогою інструментів Snap, серед яких Camera Kit, Creative Kit та Bitmoji, у Viber з’являться AR-лінзи, які можна буде поширювати також і у Snapchat. У Viber також додадуть аватари Bitmoji, які можна буде кастомізувати – ідеться в прес-релізі від компанії.

Лінзи Viber на базі Snap вперше відкриють для користувачів Viber відеоповідомлення та фотографії з підтримкою AR (доповненої реальності). Запуск включає 30 нових лінз Viber, зокрема різноманітні маски тварин, персонажів Viber, лінзу “Підводний світ”, веселі взаємодії з котами тощо. Компанія планує додавати щонайменше 300 нових лінз (масок та фільтрів) до кінця року. 

Компанії також матимуть можливість створювати власні ексклюзивні лінзи на Viber. Всесвітній фонд дикої природи, ФК Барселона та Всесвітня організація охорони здоров’я є одними з перших партнерів Viber, які пропонують власні лінзи в додатку. Кастомізовані лінзи посилять взаємодію між користувачами та їхніми улюбленими брендами на платформі Viber.

Лінзи Viber – це доповнення до існуючих колекцій наклейок програми, яке допоможе піднімати настрій та візуально виражати себе в чаті. Впровадження інструментів Camera Kit, Bitmoji та Creative Kit від Snap – це додаткові способи зблизити людей і зробити їх спілкування ще більш різноманітним та приємним.

Серед нових функцій Viber:

  • Миттєва доповнена реальність: накладайте зображення на навколишнє середовище та використовуйте AR просто за допомогою ваших пальців.
  • Фільтри, що привертають увагу: зробіть свої фото й відео креативними та додайте іскри до розмов із друзями.
  • Експресивні маски: обирайте з різноманіття масок, які точно повторюють рухи обличчя.
  • Функції бьютіфікації: змінюйте свої образи за допомогою реалістичних елементів: помади, рум’ян та різноманітних кольорів волосся.
  • Індивідуальні Bitmoji: інтегруйте ваші персоналізовані персонажі Bitmoji у фотографії та відео.