Землетрус у Туреччині призвів до загибелі 114 людей. Пошуково-рятувальні роботи припинено

04.11.2020 15:06   -

Внаслідок землетрусу, який стався в Егейському морі біля епіцентру району Сеферіхісар в Ізмірі, загинуло близько 114 людей. AFAD оголосив, що пошуково-рятувальні роботи в регіоні припинені, – повідомляє канал NTV.

Землетрус магнітудою 6,6, що стався біля Егейського моря і району Сеферіхісар, також призвів до 1035 постраждалих громадян, 137 людей досі продовжують лікуватися.

Президент AFAD Гюллюоглу оголосив, що пошуково-рятувальні роботи завершені у всіх 17 будівлях, зруйнованих в зоні землетрусу.

З заявою виступив також міністр навколишнього середовища та містобудування Мурат Курум про завершення рятувальних робіт і початок роботи з вивезення сміття: “В одному районі залишилось лише сміття. Ми продовжуємо свою роботу саме там”, – сказав він.

Землетрус силою 6,6 бала, який знаходиться за 17,26 кілометрів від епіцентру району Сеферіхісар, у п’ятницю, відчувався в Айдині, Муглі, Манісі, Денізлі, Чанаккале, Бурсі, Стамбулі, Ушаку, Кютах’ї, Бурсі, Ялові, Текірдазі та Едірні, а найбільше в Ізмірі.

Землетрус у Туреччині - Українка, яка дивом вижила, розповіла про землетрус  у Туреччині — Синоптик — УНІАН