“Ми будуємо країну, яка будує” – Зеленський відзвітував про свої 2 роки на посаді

20.05.2021 14:23   -

20 травня президент України Володимир Зеленський зібрав прес-конференцію, на якій звітував про своє 2-річне перебування на посаді.

Вже звично, Зеленський заявив, що його мета – побудувати “успішну, справедливу, безпечну та комфортну країну з високими соціальними стандартами”.

«Ми будуємо країну без олігархів. Думаю, ви вже відчуваєте наші перші кроки, до яких я готувався досить довго, і зараз ви бачите результати. Країну для сорока мільйонів громадян, а не для сотні «Форбс», і де держава повинна дійсно допомагати бізнесу, а не великий бізнес повинен жити за рахунок державного бюджету», – сказав Володимир Зеленський.

Прес-конференція відбулась в промисловому ангарі на території ДП «Антонов», де будують літак Ан-178 для української армії. Вочевидь, президенту кортіло похизуватись цим “досягненням” – ОДНИМ ще не зібраним літаком для української армії за 2 роки його правління.

Загалом Зеленський багато говорив про загальні моменти, про правову і сильну державу, боротьбу з олігархами, корупцією і агресором на Сході країни. Також не забув Зеленський похизуватися земельною реформою та новими дорогами.

Замість тисяч брудних слів, тракторів біля Банкової, Ради, Кабміну ми передали тисячі гектарів людям на місцях. Це реальні дії, а не тільки слова“, – зазначив він.

Коли саме буде подолано “епоху бідності”, – президент не сказав.

Не обійшлося і без уже звичної вистави і “понтів” – на питання журналіста про долю тих, хто без вироку суду перебував за гратами у справі Шеремета, Зеленський у манері “свого пацана” вирішив показати свою переписку на телефоні з Яною Дугарь.