Загід Краснов має великі шанси на видатну поразку на виборах – соціологи

16.10.2020 14:30   -
Автор:

Свіжі дані соціологічних досліджень показують, що Загід Краснов і його партія, вочевидь, зазнають нищівної поразки на місцевих виборах. Незважаючи на величезні кошти, витрачені на зовнішню рекламу, проплачені сюжети на ТБ, розгонку “чорнухи” на викуплених сайтах і в соціальних мережах, “справжній джигіт” програє і “поховає” рейтинг своїх кандидатів.

Так, за даними соціологічної компанії «Нью Імідж Груп», партія Загіда Краснова на місцевих виборах в Дніпрі не зможе подолати 5% бар’єр. А отже, жоден з кандидатів від Загіда Краснова не зможе пройти до міської ради. Трохи раніше шанси Краснова оцінювали вище, але політична кампанія, вочевидь, не дала йому очікуваних результатів.

В результаті, Краснов, який вирішив поборотися за посаду мера, має настільки низький рівень підтримки, що буде конкурувати максимум за 4-5 місце, змагаючись із висуванцем від партії Зеленського Сергієм Риженко, головним лікарем обласної лікарні.

Електоральний провал Загіда Краснова експерти пов’язують з тим, що жителі Дніпра давно розчарувалися в його порожніх обіцянках, які так і не стають реальними справами на користь місту і городянам, і не бачать сенсу підтримувати вічних невдах – Краснова і його політичну силу.

Нагадаємо, що за всю свою тривалу (з 2002 року) кар’єру в міській політиці “бізнесмен з 90-х” Краснов так і не зміг злетіти вище поста депутата міськради, з якого і починав 18 років тому. Загід невиправдано активно використовував дешевий популізм на кшталт роздачі дешевих ліків (які виявилися застарілими) і запуску “маршруток по 1 грн”, які припиняли їздити відразу після виборів.

У світлі нових даних соціології в штабі Краснова панує депресія і занепад. За тиждень до виборів кандидати, які витратили чималі особисті кошти на кампанію “ГромСили” або профінансували «прохідні» місця в списках партії Краснова на виборах до місцевих рад, повністю деморалізовані тим, що їх інвестиції в Краснова згоріли, і вимагають від Загіда повернути витрачене. З іншого боку, в Дніпрі не виключають, що вибуховий “гірський орел” Краснов здатний на неадекватні витівки і провокації, включаючи спроби зірвати вибори.

Як повідомлялося раніше, нещодавно Краснова викрили в тому, що він піарився і приписував собі проведення ремонтів, які оплачені за рахунок громади Дніпра. Також люди Краснова вже кілька разів попадалися на незаконному зборі паспортних та персональних даних, в тому числі – у дітей. Спостерігачі однозначно бачать в таких діях наближених Загіда Краснова спроби організувати підкуп виборців і сфальсифікувати результати місцевих виборів.