Гроші не пахнуть: Загід Краснов піариться на бюджетних коштах

02.09.2020 16:18   -

Пора передвиборчої агітації загострила у кандидатів непоборне бажання допомагати людям. Постійно щось ремонтують і відновлюють. Виборцям часто і на думку не спадає, що перед виборами їх депутати просто починають робити те, що мали б робити всі роки депутатства.

Дійсні депутати мають доступ до розподілу бюджетних грошей – і перед виборами вони просто активніше починають їх використовувати.

От тільки проблема в тому, що часто депутати видають це за свої власні досягнення: “ми встановили…”, “завдяки нам відремонтували…”. А виявляється, що вони просто присвоїли собі те, що й так мало відбутися.

Не виключенням із цього став і депутат Дніпровської міськради Загід Краснов, лідер партії “Громадська сила”. Благоустрій території в АНД районі пан Краснов відверто називає своїм досягненням і стверджує, що все зроблено за кошти його особистого фонду. Проте, як повідомляє Наше Місто, це зовсім не так. Дивним чином, адреси “благоустроєних” Красновим територій співпадає з адресами в бюджетному тендері від райради АНД району.