Заборонений Зе-владою BezViz 1.5 pre-party festival 2020 відбувається online

20.09.2020 15:37   -

19-20 вересня БеZVIZ Pre-party 1.5 проходити тільки онлайн новому форматі. Hover.link – це online-локації, стрім в 360 °, віртуальний fashion-маркет і фудкорт, безліч чатів для спілкування. Приєднатися online можнf тут

Хоча не все так просто з проведенням цього заходу, адже не обійшлося без перешкод. Обласна влада і «слуги» влаштували справжнє цькування всіх культурних і розважальних ініціатив місцевої влади Дніпра. Незважаючи на те, що заходи в цілком відповідають законодавству і карантинним нормам. Під заборону потрапив і фестиваль «БеZVIZ Pre-party 1.5», передає «Наше місто».

Команда організаторів фестивалю виконала величезну роботу для того, щоб забезпечити максимальну безпеку для глядачів і учасників.

«БеZVIZ Pre-party 1.5 повинен був стати найбезпечнішим івентом за період пандемії. У нас на руках були розрахунки площі на одну людину з дотриманням 1,5 метрів, було запропоновано зонування території, сканери температури для перевірки на вході, маски для відвідувачів фестивалю і багато іншого. Були всі домовленості з підрядниками і волонтерами, тобто все те, що допомогло б провести концерти в умовах карантину», – розповідають організатори фестивалю.

Під тиском обласної ради, міністра охорони здоров’я і правоохоронців, міської влади довелося скасувати проведення фестивалю з глядачами. Зе-команда намагається задушити в корені всі заходи, які можуть підтримати позитивний психологічний настрій городян у скрутний час. Раніше вже міністр охорони здоров’я Степанов жорстко розкритикував проведення святкувань до Дня міста, йдеться у повідомленні “Нашого міста” про подвійні стандарти Зе-влади і заборони «БеZVIZ».