За минулу добу на Донбасі зафіксовано 2 випадки порушення режиму тиші

22.11.2021 08:37   -

Упродовж минулої доби, 21 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, – повідомляє прес-служба ООС.

В напрямку ПОПАСНОЇ окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. В бік КАТЕРИНІВКИ, що на Луганщині, противник здійснив обстріл з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли“, – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 22 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

21 листопада, в День Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк разом з міністром оборони Олексієм Резніковим та Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним привітали з професійним святом воїнів-десантників зі складу ООС. В рамках нагородження, одному із підрозділів Десантно-штурмових військ було вручено сертифікат на озброєння та військову техніку.

Міністр оборони підкреслив, що як техніка, так і люди, які знаходяться на передовій, перебувають у повній готовності до виконання завдань за призначенням.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, військова форма та на відкритому повітрі