Вибори мера у Дніпрі мають пройти якомога швидше, – Андрій Денисенко

25.11.2014 17:19   -
Автор:

Радник губернатора Дніпропетровської області, нардеп від партії «Правий сектор» Андрій Денисенко на своїй сторінці в фейсбук заявив, що , вибори мера у Дніпропетровську мають пройти якомога швидше.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Тут більшість друзів-дніпрян переймаються тим, хто виконуватиме обов’язки міського голови і в підсумку стане мером Дніпра після відходу Івана Куліченка до Верховної Ради.
Гадаю, вибори мера у Дніпрі мають пройти якомога швидше – не дочікуючись призначення позачергових місцевих виборів в цілому по країні, які будуть невідомо коли і які вже деякі політики заходилися переносити на осінь, а там, де майбутня осінь – там і позамайбутня весна.
Відтак, у перші ж дні виконання своїх депутатських повноважень вноситиму до парламенту пропозицію, щоби позачергові вибори міського голови у Дніпропетровську були призначені на весну 2015 року. З урахуванням всіх термінів на прийняття рішень і тривалість виборчого процесу цілком реалістично, щоби день голосування припав на початок травня.
З політичної точки зору вважаю доцільним, щоби патріотичні політичні партії, які укладуть угоду про коаліцію у Верховній Раді, висунули на цих виборах єдиного кандидата і не лише таким чином забезпечили перемогу кандидата від демократичних сил, але й відпрацювали модель взаємодії щодо міських і сільських голів, яку потім застосують по всій країні. І цілком слушно вперше задіяти, прокачати цю однозначно переможну модель саме у Дніпрі, який є не лише форпостом державності і патріотичних сил на сході України, але й місцем народження і реалізації соціальних і політичних новацій.
А взагалі вибори будуть цікаві – черговий етап Битви за Дніпро, в якому схлеснуться сили реваншу і сили відродження України. Переконаний – без жодних шансів для п’ятої колони, опи, вілкулят та інших відкритих і латентних сепарастів», – написав Андрій Денисенко.
Читайте також: Эксперт рассказал, когда Днепропетровск будет выбирать нового мэра