Вороги підірвалися на власних мінах

13.04.2021 11:05   -

За даними  української розвідки, стало відомо, що 12 квітня до лікувального закладу населеного пункту Єнакієво, що знаходиться на тимчасово окупованій території, доставили двох російських найманців, які, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснили вихід на власне мінне поле, де втратили кінцівки, – повідомляє пресслужба ОТУ «Північ».

Як стало відомо з попереднього лікарського анамнезу, обоє втратили по одній нозі. Стан здоров’я загарбників уточнюється. 

Наголошується, що частини та підрозділи оперативно-тактичного угруповання «Північ» продовжують дотримуватись режиму припинення вогню та стримувати агресора.

Впродовж минулої доби, 12 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню, серед яких 15 – обстріли позицій українських захисників та 2 – дистанційне мінування мінами ПОМ-2.Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу селища ПІВДЕННЕ противник вів обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, з озброєння БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.