Внаслідок обстрілу на Донбасі поранено українського військового

12.10.2021 08:37   -

Прес-служба ООС повідомила, що минулої доби, 11 жовтня, внаслідок ворожого обстрілу з боку проросійських терористів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Упродовж минулої доби, 11 жовтня, російсько-окупаційні війська 9 разів порушували режим припинення вогню. Для обстрілів бойовики використовували великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та гранатомети різних систем.

Позиції українських воїнів біля ПІВДЕННОГО ворог обстріляв тричі, використовуючи великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та гранатомети різних систем. Поблизу КРИМСЬКОГО окупанти вели вогонь двічі з великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. В бік населених пунктів ЗАЙЦЕВЕ та КРАСНОГОРІВКА найманці застосували ручні протитанкові гранатомети. Неподалік ТАЛАКІВКИ ворожі збройні формування обстрілювали наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, противник вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї“, – уточнюється в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 12 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.