Влада Дніпра відреагувала на ситуацію в 4-й лікарні

15.01.2020 12:19   -
Автор:

Можновладці прокоментували ситуацію в 4-й лікарні.
Раніше вже повідомлялось про жахливі умови перебування пацієнтів у міській лікарні № 4 Дніпра. Жахливі умови і антисанітарія в поєднанні із корупцією стали тут нормою.
З цього приводу міська влада вже відреагувала під час підсумкової прес-конференції 14 січня, повідомляє джерело:
«Никаких официальных документов или запросов по этой ситуации не было, но данную публикацию я воспринимаю как обращение. Мы будем с этим разбираться, конечно», – зазначив голова департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської ради Андрій Бабський.

Голова департаменту зазначив, що він, звичайно, знає про велику кількість проблем в сфері охорони здоровя, втім, маючи проблеми фінансового характеру, вся діяльність департаменту нагадує «латання дірок» – гроші спрямовуються на найбільш актуальні проблеми.
«У нас недофинансировние серьезное, у нас проходит реформа. А найти деньги сразу для того, чтобы делать ремонты во всех зданиях и палатах – нереально», – зазначив А. Бабський.
Що ж, зрозуміло, що грошей одразу і на все не вистачить, втім, враховуючи останній скандал із корупцією у Дніпровській міській раді, хочеться побажати, щоб міські чиновники знаходили фінансування на потреби мешканців Дніпра.
Днепр. Главное