Відпочинок в Єгипті 2022: названо ТОП-10 найкращих готелів Марса Алама для спокійного відпочинку

14.07.2022 10:14   -

Відпочинок в Єгипті з кожним роком має все більший попит. Туристів приваблюють тепла погода, дивовижне море і система «all inclusive», яка вже стала звичною. Марса-ель-Алам – це одне з єгипетських курортних міст, які ще не набрали великої популярності. Але це не означає, що нормальний відпочинок тут неможливий. У цьому невеликому містечку є абсолютно все для тихого сімейного відпочинку, снорклінгу, що запам’ятовується, і вражаючого дайвінгу. Експерти сайту OtpuskTime підібрали 10 найкращих готелів (4 та 5 зіркових) на цьому курорті, в яких можна буде добре відпочити від постійних тусовок.

El Malikia Resort Abu Dabbab 5*

Це величезний готельний комплекс з різними басейнами, ресторанами та всім, чого забажає гість. Розташований на 1 лінії пляжу. Відрізняється він від інших єгипетських готелів густотою зелених насаджень. Пальмові алеї, екзотичні квіти та парк із зонами відпочинку – і це все на одній території.

Гостям у 5-зірковому готелі пропонують низку оздоровчих послуг, просторі номери, безкоштовний тренажерний зал, спортмайданчики, активний відпочинок в аквапарку та спокійний у басейні з підігрівом. Для дітей є спеціальний клуб, басейн та майданчик.

Є чудові місця для кайтсерфінгу та снорклінгу.

За 30 км від готелю знаходиться найближчий міжнародний аеропорт.

Hilton Marsa Alam Nubian Resort 5*

Це готель із піщаним пляжем на узбережжі Червоного моря. Територія комплексу нагадує поселення в оточенні басейнів: всього їх 4 та 2 з них з підігрівом. А його піщана бухта просто зачаровує своїм виглядом.

Для дітей є спеціально облаштований ігровий майданчик та клуб.

У комплексі також є кілька ресторанів та кафе, цілодобовий тренажерний зал. Для проживання гостям готелю пропонують просторі та затишні номери.

Iberotel Costa Mares 5*

Це новий комплекс, збудований лише 2 роки тому. Тут дуже багато пальм, є прекрасний сад, 2 басейни, тераса та фітнес-центр. Для дітей працює клуб та аніматори.

Крім того, на 1-й лінії облаштований пляж із понтоном та пірсом.

Комфортні номери з гарними видами з вікон дозволять вам добре відпочити після денних прогулянок. Готель знаходиться поруч із мальовничою бухтою. Тому його гості можуть побачити різних морських мешканців – від черепах до морських корів.

Jaz Maraya Resort 5*

У цьому готелі є 3 басейни (1 дорослий та 1 дитячий з підігрівом), ресторан та бар, спортивні майданчики. Гості можуть розважити себе грою в настільний теніс, дартс або зайнятися аеробікою. Для найменших гостей готель пропонує яскровий дитячий майданчик з аніматорами та спеціальний клуб.

Готель Jaz Maraya розташований за 4 км від міжнародного аеропорту. Крім того, тут дуже близько розташований риф, тому можна побачити різну морську живність. Для купання у морі радять мати при собі спеціальні капці.

Sataya Resort Marsa Alam 5*

У цьому готелі можна весело провести час в аквапарку, відпочити у всесезонних басейнах (їх аж 7). Також гостям пропонують розважити себе грою в теніс, відвідуванням салону краси, СПА чи фінтес-центру. Крім того, є платні послуги з дайвінгу та снорклінгу. Для дітей є майданчик, дитячий басейн та ігрова кімната з аніматорами. У Sataya є 4 ресторани з різною кухнею: інтернаціональна, близькосхідна, японська та італійська.

Steigenberger Coraya Beach Resort 5*

Цей готель призначений для дорослих. У ньому переважає романтичний настрій, богемність та атмосфера релаксу. Гостям пропонують чудову зону відпочинку на узбережжі затоки Корая, затишні номери в марокканському стилі, а в ресторанах подають міжнародну та єгипетську кухню. На території готелю є СПА-центр із косметичними процедурами.

Комплекс розташований на 1 лінії пляжу. У бухті можна поплавати із дельфінами.

Steigenberger Resort Alaya 5*

Це ще один новий готель, збудований у 2019 р. І він теж призначений лише для відпочинку дорослих. Має свій пляж на першій лінії. На території комплексу є 5 басейнів з просторими терасами для засмаги та відпочинку, оздоровчий клуб з парною та процедурними кабінетами, а також різноманітна кухня у ресторані.

Для гостей також пропонуються: жива музика, кулінарні майстер-класи, все для гри в дартс, бадмінтон, стрільби з лука, футболу та волейболу.

Jaz Lamaya Resort 5*

Цей готель розташований у відокремленій затоці з видом на чудовий пляж Корайя. Гостям пропонують такі безкоштовні послуги: тренажерний зал, сауна та СПА-салон з платними процедурами. На території працює 6 ресторанів з міжнародною кухнею та барбекю по-американськи. Також є 2 великі басейни та гірки, які сприяють отриманню ще більшого задоволення від відпочинку. Для малюків є водні атракціони з дитячим басейном, клуб з анімацією, спеціально обладнаний майданчик.

Тут можна відпочивати тиждень та нікуди не виходити. Тому що на території комплексу є все необхідне: міні-маркет, салон краси, кав’ярня, лаунж-зони, тенісні корти та інші.

Solymar Reef Marsa 4*

Цей готель славиться чудовими рифами та доступними цінами. Територія засаджена зеленими насадженнями. Також є всесезонний басейн, лаунж-зони та ресторан з міжнародною кухнею.

Гостям пропонують розважитися грою в дартс чи теніс. Крім того, є низка платних послуг. Для дітей тут обладнано клуб та працюють аніматори.

Готель знаходиться за 5 км від міжнародного аеропорту.

The Three Corners Sea Beach Resort 4*

Готель розташований на 1-й лінії. Лише одна хвилина до моря. На його території є 2 басейни, гірки, тераси для відпочинку та засмаги, СПА-центр, фітнес-зал.

Також є екскурсії визначними пам’ятками. Найчастіше туристи відвідують Порт Галіб, риф Сатайя, Смарагдові копальні та Храм Сета I у Ханаїсі.

Тут зібрані 4-5-зіркові готелі, відпочинок у яких навряд чи можна назвати економним та недорогим. Однак у Марса-Алам є досить велика кількість інших готелів, де пропонують менше безкоштовних послуг, проте відпочинок у них буде ні трохи, ні гірше.