Виборці мера Дніпра можуть приїхати на дільниці безкоштовно до 20:30

22.11.2020 14:54   -

Мешканці Дніпра продовжують голосувати на виборах міського голови. Станом на 12:00 у Дніпрі не зафіксовано суттєвих порушень виборчого процесу, які могли б вплинути на волевиявлення містян. Про це повідомив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міськради Дніпра Артем Нідєлько, – повідомляє dniprorada.

«Закликаємо мешканців міста активніше голосувати. Ті, хто не проживає в пішій доступності до виборчої дільниці, можуть скористатися громадським транспортом. Багато перевізників, розуміючи важливість сьогоднішнього голосування, пішли на зустріч міській владі і організували безкоштовний трансфер», – підкреслив він. .

За словами спеціаліста сектору контролю виконання договірних зобов’язань департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Івана Васючкова, безкоштовний проїзд в автобусах і маршрутках пропонують практично всі автотранспортні підприємства міста.

«Для того, щоб скористатися правом на безкоштовний проїзд у будь-якому напрямку, необхідно пред’явити селфі на фоні виборчої дільниці. Його слід зробити на виході з приміщення, приміром, на тлі вивіски з номером дільниці. Проїхатися безкоштовно можна буде кілька разів та в будь-якому напрямку. Акція триватиме до 20:30», – повідомив Іван Васючков.