“Вагнергейт” розслідуватиме тимчасова слідча комісія, якщо монобільшість захоче дізнатися правду

07.10.2020 18:00   -

Комітет Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту підтримав проєкт постанови №4105 щодо створення тимчасової слідчої комісії з розслідування справи «вагнерівців».

Про це повідомив секретар Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко (фракція партії «Голос») у Фейсбуці.

Щойно регламентний комітет підтримав наш проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо…

Опубліковано Романом Костенком Середа, 7 жовтня 2020 р.

«Регламентний комітет підтримав наш проєкт постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо “вагнерівців”. Тепер постанову винесуть у зал на розгляд Верховної Ради. Сподіваюся на підтримку депутатів, адже це – питання національної безпеки України. Уже достатньо чуток та неправди щодо справи “вагнерівців”. Досить закривати на це очі та ігнорувати. Парламент має розібратися, чи була державна зрада в Офісі президента. І тимчасова слідча комісія — ефективний спосіб, щоб це зробити», – проінформував Костенко.

Петиція про створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування можливої державної зради у справі “вагнерівців” на сайті електронних петицій ВР зібрала необхідні 25 тисяч голосів.

Про звинувачення влади у зриві операції ми вже писали “Єрмака звинувачують у тому, що він зірвав унікальну операцію СБУ із затримання російських бойовиків-вагнерівців”.

Керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що вважає інформацію про нібито підготовку українськими спецслужбами операції із затримання бойовиків ПВК “Вагнера”, яка була зірвана через ймовірний витік інформації після наради у глави держави, спланованою дезінформаційною кампанією.

Нам лишається сподіватися що монобільшість “слуг” зацікавлена у проясненні туманної ситуації, яку вже назвали вагнергейт, що депутати підтримають створення слідчої комісії, яка зможе встановити правду у цій справі й зможе дізнатися чи був “кріт” в Офісі президента і хто цей зрадник України.