В Дніпропетровську пройде флешмоб «Кожен спроможен»

20.02.2015 09:15   -
Автор:

22 лютого Всеукраїнська благодійна організація «Волонтерське об’єднання «Крила» запрошує всіх охочих долучитися до патріотично-культурного флешмобу «Кожен спроможен», який буде проходити на Фестивальному причалі Набережної (м.Дніпропетровськ) об 11 годині.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнського об’єднання «Кожен спроможен» та Всеукраїнської благодійної організації «Волонтерське об’єднання «Крила» і матиме на меті донести до громадян такі важливі речі, як самовідданість та ініціативність у розбудові майбутнього нашої країни, цілеспрямованість та саморозвиток, самовдосконалення кожного свідомого українця.
Учасники флешмобу отримають повітряні кульки жовтого або блакитного кольору і зможуть заявити про те, що: «Кожен спроможен бути освіченим», «Кожен спроможен бути чесним», «Кожен спроможен бути культурним», «Кожен спроможен бути добрим», «Кожен спроможен бути патріотом», «Кожен спроможен шанувати традиції», «Кожен спроможен допомагати нужденним», «Кожен спроможен змінюватися на краще», «Кожен спроможен виступати за мир», «Кожен спроможен розвиватися».
На завершення дійства всі учасники акції одночасно випустять в небо жовто-блакитні кульки, утворивши на небосхилі український прапор. Про патріотично-культурний флешмоб буде знято соціальний ролик для каналу YouTube та соціальних мереж.
Записатися на флешмоб, задати будь-які питання, або просто поділитися ідеями можна з організатором у повідомленні: http://kryla.org.ua
Читайте також: Днепропетровский флешмоб в защиту «адекватно мыслящих россиян» (ФОТО)