Унікальні кадри “вдалого” падіння літака

13.01.2021 12:39   -

Відео фіксує аварію малого літака на Лонг-Айленді.

Драматичне відео з камери охорони зафіксувало момент, коли на вихідних біля сміттєзвалища Лонг-Айленд розбився невеликий літак. 

Відео, опубліковано у Facebook наглядачем міста Бетпадж Джозефом Саладіно, демонструє білий літак Cessna C421, який виринає з верхнього кута кадру перед тим, як розбитися на землю, підіймаючи шлейфи пилу в повітря. 

“Якби літак впав далі на 50 метрів, він би врізався у цю занедбану будівлю, і це, швидше за все, призвело б до летальних наслідків”, – написав Саладіно. “Ми вдячні Богу, що ніхто інший не постраждав і що він не врізався в будинок або дорогу”. 

За повідомленням поліції округу Нассау та Федеральної авіаційної адміністрації, літальний апарат з двома двигунами приземлився на дорогу поблизу заводу з вивезення твердих побутових відходів Old Bethpage близько 13:00. 

57-річний пілот повідомляв про проблеми з двигуном, повідомила FAA, але в понеділок було незрозуміло, чи викликав він аварійну ситуацію до того, як літак впав. 

Поліцейський округу Нассау помітив літак, який спускався, і першим прибув на місце події. 

“Співробітник дорожнього патруля перебував поблизу, коли він спостерігав, як невеликий літак спускався і, як йому здалося, зазнав лиха в районі Винтової дороги”, – повідомили у відомстві. 

Поліцейський виявив уламки, увійшов до літака і знайшов пілота, закріпленого в кабіні, повідомляє поліція. 

Кабіна була на відстані приблизно 10 футів від землі, а з літака витікало паливо, ускладнюючи справи. 

Пілота, який був єдиним на борту, благополучно витягли і доставили до лікарні, де він перебуває у стабільному стані.