У Павлограді завершують ремонт найдовшої вулиці

18.11.2021 10:59   -

У Павлограді на фініші – ремонт вулиці Дніпровська. Проїжджа частина вже із новим асфальтом. Зараз дорожники оновлюють тротуари. Тривають роботи на мосту через річку Вовча, – повідомляє ДніпроОДА. 

«На Дніпропетровщині втілюють масштабні дорожні проєкти. Будують нову трасу на Київ та дві об’їзні Дніпра. На фініші – ремонт Павлоградської траси, що є складовою «Дороги Єдності» М-30. Частина магістралі – вулиця Дніпровська у Павлограді. Її оновлення також на завершальному етапі», – зазначив перший заступник голови ОДА Володимир Орлов.

Вулиця Дніпровська – центральна у Павлограді, довжина вулиці – 12,5 км. Вона перетинається з півсотнею інших автошляхів у місті. Мешканці кажуть, ремонту дорога не бачила давно.

«Приводимо вулицю до найкращих стандартів. Робимо її зручною та безпечною і для пішоходів, і для водіїв. Для міста такий масштабний ремонт центральної артерії – великий позитив», – розповів народний депутат України Роман Каптєлов.

Проїжджа частина вулиці – вже із новим покриттям. Дорожники замінили бордюри. Нині асфальтують тротуари. Наносять розмітку.

«Це головна артерія міста. Та 70% транспорту, що нею рухається, –транзитний. Власними силами місто не змогло б відремонтувати цю вулицю, тому звернулися до голови ОДА та до Офісу Президента. І нас почули. На сьогодні вже виконали 95% всіх робіт», – сказав міський голова Павлограда Анатолій Вершина.

Тривають роботи на мосту через річку Вовча. Там наносять гідроізоляцію.

«Раніше вулиця була розбита вщент. Фури псували покриття. Зараз зробили чудову дорогу, якісну», – поділився мешканець Павлограда Василь Хоміч Згодом осучаснять і зупинки і облаштують нове освітлення.