У НАБУ є питання до Дніпровської міськради

06.09.2018 09:30   -
Автор:

На сьогоднішній день під пильною увагою НАБУ у Дніпропетровській області опинилася діяльність держпідприємств, особливо серед енергогенеруючих компаній. Також НАБУ займається заявами відносно міста Дніпра та діяльності Дніпровської міської ради.
Про це в спеціальному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» розповів Юрій Кравченко – директор Харківського територіального управління Національного антикорупційного бюро України.
– Хотів би зазначити, як ведеться облік статистики. Перш за все хочу сказати, що 20% заяв надійшли у минулому році, інші – у цьому році, (у 2018-му – 605 заяв), я їх особисто переглянув, – заявив він.
– Ці заяви відносяться до міста Дніпра та діяльності Дніпровської міської ради стосовно прийняття уповноваженними особами рішень по земельних питаннях, у тому числі і впровадження від громадської організації “Громконтроль”, – зауважив Юрій Кравченко.
Читайте також: Мер Львова пообіцяв не залишити без уваги екс-секретаря міськради Дніпра
– На сьогоднішній день під пильною увагою НАБУ у Дніпропетровській області також опинилася діяльність держпідприємств, особливо серед енергогенеруючих компаній. З загальної кількості заяв минулого року дві стали підставою для проведення досудового слідства. У цьому році також дві такі справи, але точних деталей сказати я не можу. Одна з них стосується Дніпропетровської області, – прокоментував директор НАБУ.