У «Краще разом» – претензии к днепродзержинской милиции

20.03.2015 17:55   -
Автор:

Днепродзержинская общественная организация «Краще разом» вчера провела общее собрание. Об этом сообщает активист организации Валерия Гаркуша, пишет “Кстати”.
«19.03.2015 року пройшли Загальні Збори ГО “Краще разом”
На порядку денному були питання, що ми встигли зробити за місяць, що потрібно зробити у найближчий час, та довготривалі перспективи.
Про все по черзі, звітуємо:
По-перше, наша ініциатива, щодо відкритості влади у витрачанні бюджетних коштів, та проведення тендерів, знайшла відгук у влади, були прийняті відповідні рішення, щоб інформація про витрачання біджетних коштів від 50 тис. грн. розміщалась на сайті Дніпродзержинської міської ради. Наша мета у подальшому, проконтролювати щоб ця обіцянка була доведена до кінця та реалізована.
По-друге, все ж таки хочемо розібратись, що ж таке територіальна громада, де помилки, які механізми котнролю, чому стільки протиріч і у суспільстві і у законодавстві, тому 27.03.2015 р . о 16.30 у приміщнні сесійної зали Завоського виконкому відбудеться зустріч з Рммою Белоцерківською. щодо цього питання – окремо буде інформація.
Читайте также: Власть Днепродзержинска считает сепаратизмом создание Территориальной общины
По-третє, у нашому місті склалась катастрофічна ситуація з охороною суспільного порядку, робота міліції у місті ну просто в край незадовільна – вирізання телефоних кабелів у промислових масштабах по всьому місту, у міліції нульова реакція, зрізання зовнішніх блоків кондиционерів у баглійському районі міста – міліція навіть на деяки виклики не приїхала, питань просто безліч. тому окремо надам інформацію з цього приводу, а поки коротко – потрібен діалог з керівництвом міліціїї міста.
Ну і нарешті останнє глобальне питання – створення ініциативних груп, які будут рушйником для тих питань та ініциатив, які потрібні для покращення життя у місті, ну так би мовити – давати імпульс владі і тим органам, які повинні займатись проблемами – це теж окреме питання і я розповім про нього докладіше пізніше.
Наступні Загальні Збори 16 квітня цього року о 18.00, після робочого дня. Про місце повдомимо окремо, бо зараз вирішуємо питання з офісним приміщенням», – пишет Гаркуша в социальных сетях.
Читайте также: Проти мера Дніпродзержинська порушено справу, – нардеп