У кожному місті та районі Дніпропетровщини з’явиться своя молодіжна рада

25.11.2015 12:20   -
Автор:

Зовсім скоро при кожній райдержадміністрації та в кожному міськвиконкомі Дніпропетровщини з’являться свої молодіжні ради. Вони не тільки займуться організацією благодійних акцій та соціальних проектів, а й стануть кузнею майбутніх держслужбовців.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на ОДА.
Зараз в області є одна молодіжна рада – при Дніпропетровській ОДА. Це структура, до якої входять молоді активісти. Вони долучаються до благодійних акцій, соціальних проектів, організації свят та багато іншого.
Нинішня молодіжна рада працює в Дніпропетровську, Кривому Розі та Дніпродзержинську. Дніпропетровська ОДА вирішила розповсюдити цей досвід на всю область.
«Ставши членами молодіжних рад, сотні хлопців та дівчат постійно спілкуватимуться з владою та громадськими організаціями. Це колосальний досвід, який, фактично, підготує молоді, сучасні кадри для держслужби. Наприклад, в департаменті освіти та науки облдержадміністрації половина співробітників – вихідці з молодіжної ради. Це службовці нового покоління, які йдуть у ногу з часом», – зазначається у повідомленні
Зараз Дніпропетровська ОДА ділиться досвідом роботи молодіжної ради з містами та районами регіону. Деякі РДА вже почали формувати такі ради. Підготовка стартувала у Новомосковську та Першотравенську. В ОДА планують, що вже за кілька місяців молодіжні ради з’являться по всій Дніпропетровщині.
Читайте також: Восстановление Крупского – вызов для Днепропетровска, – эксперт