У китайському зоопарку ведмеді убили працівника

19.10.2020 17:27   -

Цієї суботи у Шанхайському природному парку, в зоні “диких тварин” стався приголомшливий інцидент – ведмеді напали на працівника і убили його. При цьому, сввідками атаки тварин стали численні туристи, що перебували в автобусі поруч.

Китайськими соціальними мережами шириться відео трагічної події.

Згідно з повідомленням у соціальних мережах, водій екскаватора, який працював біля огорожі для ведмедів, намагався відігнати ведмедів за допомогою техніки, щоб надати допомогу постраждалому працівнику, але це йому не вдалося і ведмеді забрали тіло доглядача зоопарку. Водію навіть довелося ховатися у своєму екскаваторі, поки не прибула поліція, – повідомляє видання Глобал Таймс.

Трагедія викликала бурхливі дискусії в соціальних мережах. Поки користувачі Інтернету висловлювали співчуття доглядачу зоопарку, багато хто задавався питанням про те, які протоколи безпеки були порушені працівником і що дозволило ведмедям наблизитися до нього настільки, щоб убити його. У неділю парк підтвердив виданню “Глобал Таймс”, що адміністрація парку та інші органи влади розслідують трагедію.

Ділянка парку, де розміщуються небезпечні тварини, наразі закрита.