У Кам’янському невідомі здійснили напад на офіс польської спільноти

07.12.2021 08:48   -

Невідомі особи здійснили підпал будівлі польської общини в Камянському Дніпропетровської області. Окірім цього, будівля була спотворена ксенофобськими написами, що принижували поляків. Також було здійснено підпал автомобіля одного з представник національної меншини – відео підпалу потрапило в мережу.

Поджег сопровождался нанесением провокационных надписей на стены здания: «Ляхи гореть в аду», «Вон из Украины». Пожар был потушен, внутри здания ничего не пострадало. В польской общине пока не комментируют ситуацию“, – повідомив телеграм-канал Україна-онлайн.

За фактом повідомлення про інцидент біля приміщення колишнього офісу Польсько-єврейської дружби поліція проводить перевірку.

За попередньою інформацією невідомі запалили автомобільні шини та розфарбували стіни будинку по вул. Миру. Повідомлення про подію надійшло до поліції 6 грудня, близько 8:00. Як повідомив заявник вночі, перед приміщенням колишнього офісу Польсько-єврейської дружби невідомі запалили автомобільні шини та розфарбували стіни. Внаслідок події постраждалих не має“, – сказано в повідомленні поліції.