У Дніпрі від пневмонії померла людина – підозрюють коронавірус

25.03.2020 06:43   -
Автор:

За інформацією на сайті Дніпропетровської ОДА, у Дніпрі від пневмонії помер чоловік 45 років, що тиждень тому повернувся з туристичної подорожі до Єгипту. Більше тижня чоловік займався самолікуванням, відчувши погіршення здоровя.
У швидку допомогу чоловік звернувся лише 24 березня і в цей же день помер – лікарі доправили його до відділення Дніпровської міської лікарні №21, проте через важкий стан пацієнта врятувати його не вдалося. Результати діагностики на коронавірус будуть відомі лише сьогодні, 25 березня.
«Щойно директор департаменту охорони здоров’я ОДА Валерій Сердюк повідомив мені, що у Дніпровській лікарні №21 помер чоловік. Після 10-денної подорожі він занедужав, проте займався самолікуванням. Звернувся до лікарів в останній момент. На жаль, попри максимальні зусилля, врятувати пацієнта не вдалося», – зазначив Олександра Бондаренко.
На сьогоднішній день на Дніпропетровщині є два лабораторно підтверджені випадки захворювання на коронавірус. Ще дев’ять людей нині перевіряють на COVID-19.