У Дніпрі тривають роботи з реконструкції трьох міських парків

03.05.2019 13:30   -
Автор:

У Дніпрі протягом року триватимуть ремонтні роботи з реконструкції трьох міських парків. Зокрема, інфраструктуру оновлюють у “Зеленому гаї”, парку ім. Писаржевського та парку ім. Дубініна.
Про це “Дніпрограду” розповіла директорка КП “Міська інфраструктура” Надія Басова, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
У “Зеленому гаї” нині продовжують роботи по ремонту центральної алеї парку, а також встановлюють пандус на вході з боку проспекту Поля. У каскадній зоні – проводять роботи з благоустрою для розширення відкритого зеленого простору з безкоштовними гамаками та шезлонгами. На все це у міськраді витратили 3 мільйони бюджетних коштів.
Майже кожні вихідні тут обіцяють проводити різноманітні фестивалі та ярмарки. Серед найближчих запланованих подій – музичний фестиваль, який відбудеться 5 травня та фестиваль скульптур, запланований на 11 травня.
Крім того, будівельні роботи з реконструкції тривають і в парку ім. Дубініна
Влітку також запланований капітальний ремонту парку ім. Писаржевського. Найперше тут планують забезпечити безпечний трафік між проспектами та заміну центральної клумби. Після – обіцяють взятися за меморіальну зону та зону відпочинку.
Здесь можно отдохнуть от деловой и бытовой рутины слотокинг официальный сайт.