У Дніпрі розпочинається конкурс соціальних проєктів інститутів громадянського суспільства для надання фінансової підтримки з міського бюджету

17.03.2021 14:19   -

У Дніпрі розпочинається конкурсний відбір соціальних проєктів інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань, благодійних організацій, творчих спілок, недержавних засобів масової інформації, інших непідприємницьких товариств та установ) для надання фінансової підтримки з міського бюджету. Реалізація проєктів саме соціального напряму цьогоріч у місті проходитиме вперше. На це у бюджеті за комплексною програмою соціального захисту мешканців міста Дніпра на 2017–2021 роки передбачено 2 млн грн – не більше ніж 500 тис. грн на проєкт. Про це під час брифінгу 17 березня повідомила заступниця директора департаменту соціальної політики ДМР Юлія Дмитрова.

«Співпрацюємо з багатьма організаціями, які опікуються незахищеними верствами населення, особами з інвалідністю, ветеранами, родинами загиблих воїнів, дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Досить часто їм не вистачає фінансової підтримки, тому хочемо її надати саме на реалізацію проєктів соціального характеру. Сподіваємося побачити гарні практики із залученням якомога більше молоді, впровадити сучасні стандарти надання соціальних послуг тощо», – підкреслила Юлія Дмитрова.

Зі свого боку начальниця управління-служби у справах дітей Ганна Довготько зазначила, що конкурс стартує з 18 березня, а подавати заявки можна до 19 квітня (включно). «Для потенційних учасників відбудеться тренінг-семінар, де їх навчать правильно заповнювати проєктну документацію для конкурсу. Аби взяти у ньому участь, необхідно до 23 березня заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dtjSzUYqFOzpAp3NS0zKQBHIlP31Ptmgsg2Kzp74y30/edit?usp=sharing. Час та місце проведення буде повідомлено учасникам додатково», – сказала Ганна Довготько.

Інформацію про конкурс з детальними умовами участі буде розміщено на офіційному сайті Дніпровської міської ради у розділі «Оголошення».