У Дніпрі дітям пропонують “дякувати олігархам”

30.09.2020 16:19   -

На порталі Аfisha Dnepra розміщено оголошення про проведення дитячого конкурсу під красномовною назвою “Мой любимый олигарх”.

Організатори, головним з яких зазначений Максим Ходак, ніяк не приховують своєї мети і в описі дитячого конкурсу малюнків прямо заявляють про те, що дітки мають висловити вдячність олігархам. Тим самим, хто збагатився у буремні 90-ті, за безцінь скупивши заводи і цехи, тим, хто впливає на політичні процеси в країні через наявність грошей, прагнучи збільшити свої статки.

Метою конкурсу є показати вдячність олігархам. Багато років ми завдячуємо їм розвитком нашої економіки, підняттям іміджу України та збереженням природних багатств! А, як відомо, дитячі очі бачать цей світ більш відкрито, їхні погляди сповнені любові та щирості, тому цікаво поглянути на малюнки дітей, які зображатимуть улюбленого олігарха, якого вони оберуть самостійно“, – зазначено в анонсі заходу.

Виявляється, олігархи уже не просто наживаються на простих людях, збільшуючи капітали, а “зберігають природні ресурси” та “розвивають економіку”. Коломойського з його махінаціями у Приватбанку пригадали?

Чим думали організатори конкурсу – не відомо, втім за таким підходом вгадується передвиборче бажання підняти рейтинг тим самим олігархам. За рахунок наших дітей. Виявляється, олігархи – це щось добре, на що заслуговує увага наївної дитячої натури…

Підлим маніпуляціям хочуть піддати дітей віком від 6 до 14 років, пропонуючи намалювати портрет того самого “улюбленого олігарха”.

Для усіх бажаючих висловити своє ставлення до таких конкурсів наводимо адресу заходу та номер телефону:

Вул. Січових Стрільців, 4а Тел.: 095 799 3535