Сьогодні Кабмін міркуватиме, як виплатити борги працівникам «Південмашу»

18.02.2015 11:30   -
Автор:

18 лютого у Кабінеті міністрів України буде розглядатися питання виплати зарплати працівникам «Південного машинобудівного заводу» імені А.М. Макарова, а також подальша стратегія збереження провідного космічного підприємства країни.
Про це 17 лютого домовилися у Державному космічному агентстві України, де відбулася нарада з цього питання за участі ініціативної групи південмашівців, керівництва заводу, представників обласної ради, облдержадміністрації, Адміністрації Президента, профільних комітетів Верховної Ради та міністерств, повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посилання м на прес-службу облради.
Нагадаємо, 12 лютого працівники Південмашу звернулися до Дніпропетровської обласної ради з проханням допомогти зрушити з місця питання виплати заборгованості перед робітничім колективом заводу. Наступного дня ініціативна група південмашівців у Києві зустрілася з головою Державного космічного агентства України і головою бюджетного комітету Верховної Ради та дійшли згоди проінформувати урядовців про складну ситуацію, що склалася на провідному космічному підприємстві країни і вимагати від уряду погашення заборгованості перед південмашівцями.
Читайте також: Нардепи вимагають погасити борги «Південмаша»