Слідом за Дніпропетровськом у Жовтих Водах оприлюднюють закупівлі виконкому

25.12.2014 11:35   -
Автор:

Депутат Жовтоводської міської ради Дмитро Чорний заявив, що під час сесії було вирішено питання щодо більш прозорої роботи місцевих виконавчих органів.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Сьогодні під час сесії Жовтоводської міської ради депутати підтримали мій запит, згідно якого інформація щодо укладених договорів про закупівлю товарів, робіт та послуг виконавчими органами та комунальними підприємствами Жовтоводської міської ради буде оприлюднюватись на офіційному інтернет-порталі територіальної громади міста Жовті Води www.zhovtivody.dp.ua.
Головна мета даного депутатського запиту – реалізація принципу відкритості та прозорості міської ради та її комунальних підприємств», – повідомив депутат.
Нагадаємо, в кінці жовтня у Дніпропетровську було прийнято рішення про оприлюднення реєстру закупівель, при цьому департаменти, КП і управління були категорично проти публічності власної діяльності.
Всього у Дніпропетровську 159 комунальних підприємств, вони без особливого поспіху і бажання приступили до афішуванню звітів по закупівлях.
Читайте також: Депутат горсовета рассказал о многомиллионных долгах Днепропетровска