Дешево з Києва до Парижа та Ніцци

29.07.2021 11:05   -

Авіакомпанія SkyUp Airlines відкрила продаж квитків на рейси Київ-Ніцца-Київ і Київ – Париж/Бове – Київ, які планує почати виконувати з серпня, – повідомляє «ЦТС».

Рейси Київ — Париж здійснюватимуться до аеропорту міста Бове, яке розташоване за 80 км від столиці Франції. З 20 серпня літаки за цим маршрутом літатимуть тричі на тиждень: по понеділках, середах і пʼятницях. Ціни на квитки стартують від 2,5 тисячі гривень.

Рейси Київ — Ніцца — Київ літатимуть двічі на тиждень: щочетверга та щонеділі з 19 серпня. Вартість квитків починається від 3,2 тисячі гривень.

СЕМІНАР-ТУР “НІЦЦА – ПЕРЛИНА ЛАЗУРОВОГО УЗБЕРЕЖЖЯ” – Бізнес-Гарант

«Зручна польотна програма відкриває можливості для цікавої подорожі по країні: вирушайте в понеділок вранці в Париж, подорожуйте протягом декількох днів по країні, проведіть вихідні в сонячної Ніцці, а звідти в неділю по обіді – рейс додому», – відзначили в SkyUp Airlines.

У квітні авіакомпанія SkyUp Airlines видалила із системи бронювання відразу 15 маршрутів з Києва та Львова в Європу. Усі ці напрямки компанія планувала запустити в літньому розкладі.

У січні 2021 року SkyUp змінила правила перевезення ручної поклажі — її максимальну вагу збільшили з 7 до 9 кг. Водночас розміри сумки чи валізи, як і раніше, не повинні перевищувати 55х40х20 см.