Сидіти у тюрмі тепер можна з комфортом

24.07.2020 18:54   -
Автор:

Сидіти в тюремній камері можна із комфортом і адреси установ із такими послугами про всяк випадок варто знати всім, хто не належить до монобільшості, оскільки влада, коли втрачає народну підтримку, має велику спокусу «закрити» опонентів, а тут ще й ґешефт можна дістати від посадки всіх впливових заможних критиків, а «наші» «якісні» «слуги» свого не упустять, аби щонайбільше українців змусити платити чи то в казино, чи то за спадок, чи то за паї.

Цікаву інформацію про платний комфорт у в’язницях Дніпра розповідається на сторінках Суспільного. Виявляється, що можна легально сплатити гроші та винайняти камеру з комфортом, а за отримані таким чином гроші ремонтуються інші камери, де утримуються затримані «безкоштовно».

В українських СІЗО з'явилися платні камери. Ціна - до 12 тисяч

«За користування платними камерами у слідчих ізоляторах сплатили вже понад 318 тисяч гривень. У Міністерстві юстиції зазначили, що кошти за користування камерами з поліпшеними умовами продовжують надходити», йдеться у повідомленні.

Платні камери працюють в Києві; Львові; Чернігові; Запоріжжі; Дніпрі; Харкові; Полтаві; Сумах; Старобільську; Житомирі; Хмельницькому; Чернівцях; Вінниці; Рівному; Луцьку; Чорткові; Івано-Франківську; Ужгороді; смт. Кам‘яне.

В українських СІЗО з'явилися платні камери. Ціна - до 12 тисяч

Що ж це взаємовигідне рішення, аби тільки заради заробітку державні органи не почали роздавати кримінальні звинувачення всім заможнім українцям, адже навіть якщо справа виявиться фейком у суді, гроші за утримання в СІЗО вже буде сплачено, а відповідальності за фабрикації справ, чинна влада ніякої не несе, як це можна побачити на прикладі штампування порожніх та надуманих звинувачень п’ятому президенту, або місцевій владі Дніпра.

Міністерство юстиції спільно з депутатами монобільшості висунуло ініціативу із розпродажу “заморожених” в’язниць, може комусь знадобиться, позаяк приватні армії з охоронних структур вже є, тепер ще лишилося завести олігархам при владі приватні тюрми для опонентів та приватні кладовища.

Автор – Боніфацій