Шовськовський знову на воротах

07.10.2020 18:01   -

Головний тренер Андрій Шевченко не зможе розраховувати не лише на гравців Шахтаря, а й на двох воротарів Андрія Луніна і Андрія Паньківа. Причини відсутності цієї групи футболістів дуже банальні для наших часів – позитивні результати тестування на виявлення коронавірусної інфекції, – повідомляє footballhub.

Франція в рамках товариської зустрічі приймає Україну. Матч почнеться 7 жовтня о 22.00.

Для України поєдинок у Парижі стане полем експериментів. Ми самі не знаємо, як проявить себе команда на тлі унікальних обставин, але з бажанням у резервістів проблем точно не повинно бути – та і не настільки в нас жахливий склад, щоб тремтіти перед зірками. В заявці здорові Маліновський, Миколенко, Циганков, Ярмоленко, Сидорчук, Караваєв, Пластун, Яремчук. Не всі з них вийдуть в основі, але Україна точно не привезла футболістів Другої ліги, – аналізує ситуацію football24.

Андрій Шевченко загалом втратив близько 15 футболістів (Пятов, Степаненко, Кривцов, Мораєс, Марлос, Коноплянка, Матвієнко, Коваленко, Болбат, Буяльський, Супряга, Зінченко, Лунін, Паньків), що змусило тренерський штаб довикликати нових гравців: Юхима Коноплю, Володимира Шепелева, Романа Безуса.