Руслан Малиновський рятує Аталанту: українець вийшов на заміну і реалізував штрафний, зберігши шанси клубу на срібні медалі

29.07.2020 12:17   -
Автор:

Парма програла Аталанті (1:2) у 37-му турі чемпіонату Італії 2019/20 – Руслан Малиновський забив черговий гол, вийшовши на заміну. Про це повідомляє “Футбол 24”.

В своєму огляді матчу “Футбол 24” відзначає вирішальну роль українця в позитивному результаті для команди: «Руслан вніс переломний момент своєї заміною у перерві. Спочатку було дуже нервово, купа втрат і майже привезений гольовий момент, але потім не придерешся. Коли треба потягнути і заробити штрафний, які проблеми. Коли треба загострити і класно викотити на партнера, та будь ласка. Взяти на себе ініціативу і пробити – прийміть і розпишіться. Забив 9-й гол у сезоні, 8-й у чемпіонаті Італії, 6-й з-за меж штрафного (прості смертні забивають такі, як Пармі, в середньому 3 рази зі 100 спроб)».

Треба ще зауважити, що у 2020-му році Малині (так скорочено і ніжно називають Малиновського) немає рівних серед усіх гравців топ-чемпіонатів за показником голів з-за меж штрафного майданчика. А за весь сезон він поступився лише Мессі, який забив дев’ять голів, проти шести результативних влучань здалеку від Малини.

В останньому турі Аталанті треба обов’язково здолати свого головного  конкурента – «Інтер», аби отримати медалі. Тож будемо вболівати за українського Малину та його теперішню команду.

Автор – Боніфацій