«Повітряний простір півдня під надійним контролем Об’єднаних сил Збройних Сил України» – генерал-лейтенант Сергій Наєв

26.08.2020 14:54   -

Такими словами починається повідомлення на сторінці Командування об’єднаних сил ЗС України про навчання з перевірки ППО.

У Херсонській області, на одному з полігонів бойової підготовки, на виконання наказу командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва здійснено перевірку підрозділів ППО, – йдеться у повідомленні.

– Завдання для військових були звичні: марш, своєчасне прибуття у визначений район, розгортання комплексів, пошук і умовне знищення повітряних цілей. Але, бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів намагалися уникати шаблонності, діяти непередбачувано для противника. В ході бойової роботи у пригоді ставав досвід війни на сході країни, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

ПЕРЕВІРКА РОЗРАХУНКІВ ППО

«ПОВІТРЯНИЙ ПРОСТІР ПІВДНЯ ПІД НАДІЙНИМ КОНТРОЛЕМ ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!» – ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ СЕРГІЙ НАЄВ.У Херсонській області, на одному з полігонів бойової підготовки, на виконання наказу командувача об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва здійснено перевірку підрозділів ППО.- Завдання для військових були звичні: марш, своєчасне прибуття у визначений район, розгортання комплексів, пошук і умовне знищення повітряних цілей. Але, бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів намагалися уникати шаблонності, діяти непередбачувано для противника. В ході бойової роботи у пригоді ставав досвід війни на сході країни, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.Захід мав на меті перевірити вишкіл екіпажів і розрахунків, майстерність володіння тактичними прийомами ведення протиповітряного бою.- Перевірка бойових обслуг зенітно-ракетних комплексів вкотре засвідчила те, що повітряний простір півдня знаходиться під надійним контролем об'єднаних сил Збройних Сил України, – наголосив командувач.Разом переможемо!Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #НАЄВ

Опубліковано Командування об'єднаних сил ЗС України Вівторок, 25 серпня 2020 р.

Захід мав на меті перевірити вишкіл екіпажів і розрахунків, майстерність володіння тактичними прийомами ведення протиповітряного бою.

– Перевірка бойових обслуг зенітно-ракетних комплексів вкотре засвідчила те, що повітряний простір півдня знаходиться під надійним контролем об’єднаних сил Збройних Сил України, – наголосив командувач.

У Херсонській області пройшли навчання сил ППО