Голкіпер Шовковський прийняв “Удар” Кличка

26.08.2020 15:00   -

До політсили Кличка долучився екс-голкіпер “Динамо” і збірної України Олександр Шовковський, поки ще віртуально, адже фізично він не був присутнім на з’їзді, оскільки зараз перебуває на зборах збірної з футболу. У відеозверненні він заявив, що Кличко запропонував йому долучитись до команди на виборах і він погодився.

“Як людина активна і небайдужа, хочу долучитись до змін у столиці і країні. Я досягнув успіху у спорті, і налаштований на успіх у політиці”, – відзначив Олександр Шовковський.

Олександр Шовковський приєднався до команди Кличка на виборах в ...

Партія Віталія Кличка “УДАР”, заявила, що йде на місцеві вибори окремо, – про це на з’їзді партії, що відбувається сьогодні в Києві, заявив лідер “УДАРу”, мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко.

Він зауважив, що заради розвитку Києва і України “УДАР” готовий співпрацювати з демократичними, проєвропейськими силами – в новій Київраді, в новообраних місцевих радах, на всіх рівнях.

“Ця співпраця буде відкритою і в інтересах громадян, а не окремих політиків чи з інших мотивів… Нам ще багато потрібно зробити. Треба працювати і працювати…Втілювати зміни не тільки в Києві. Ми готові до цього! І готові брати відповідальність за перетворення в містах, містечках і селах України, – наголосив Кличко.