Попри небезпеку, дніпряни виходять на кригу, а рятувальники – їх рятують

25.02.2021 15:02   -

Перепади температури значно вплинули на міцність криги на замерзлих водоймах, особливо – на великих річках. Останнім часом все частіше трапляються нещасні випадки із тими, хто ризикнув погуляти по кризі.

Так, вчора, 24 лютого, рятувальники Дніпра дістали з крижаної пастку жінку, що провалилась під лід. Жінка зайшла досить далеко – аж на 250 метрів від берега і аби не рятувальники – все могло б закінчитись трагедією.

На гумовому човні, рятувальники дістались місця провалу та вилучили з води жінку віком, орієнтовно, 30-35 років.Врятована повідомила, що вона вийшла на лід прогулятися. Жінку доправили до берега та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації“, – повідомила прес-служба ДСНС області.

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба

А вже сьогодні у місті Дніпро стався черговий інцидент – 6 рибалок опинились посеред річки на крижині, що відкололась від загального масиву. Завдяки оперативності рятувальників, їх вдалося дістати з крижини та доставити на берег.

На щастя, надзвичайники спрацювали настільки оперативно, що всі залишилися живі. Сьогодні надійшов виклик про те, що під час риболовлі відкололася крига на якій перебувало 6 осіб. Рятувальна операція закінчилася вдало. Адже, рибалок доправлено до берега живими та неушкодженними“, – повідомили в ДСНС.

Раніше повідомлялось про те, що прогулянки по замерзлих водоймах уже мали трагічні наслідки цієї зими – нещодавно працівники ДСНС виявили у кризі тіло померлого рибалки.

May be an image of 1 особа та просто неба
May be an image of 2 людини та просто неба