Поліція затримала криворожанина, який прикував свою дитину ланцюгом, як собаку

25.07.2021 09:12   -

23 липня в Кривому Розі викрили жахливу ситуацію – вітчим 7-річного хлопця карав дитину, прикувавши її ланцюгом до батареї. Окрім цього, садист постійно бив хлопця та його матір.

Дитині дивом вдалося самостійно зателефонувати до поліції і попросити допомоги.

23 липня хлопець сам зателефонував на лінію 102 та розповів, що чоловік матері б’є його та прикував ногу до батареї ланцюгом. За вказаною адресою одразу виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці звільнили дитину та відвезли до лікарні. Вони встановили, що хлопця прикував ланцюгом до батареї співмешканець матері, а сам  пішов на роботу. За його словами, у такий спосіб він намагався  «перевиховати» сина, який нібито постійно втікає з дому“, – повідомляла поліція.

Наразі, правоохоронцям вдалося затримати садиста – суд виніс йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за  ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку вручено повідомлення про підозру за цими статтями. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.